X
Chcete slevu 5 %
na první nákup?
ANO
NE

Jaký zvolit šperk na očekávanou společenskou akci?

Jaký zvolit šperk na očekávanou společenskou akci?

Naprosto každá žena chce být dokonale sladěná na očekávanou společenskou akci. Základem je padnoucí oblečení a obuv, hezké líčení, upravené nehty a především šperk, který zaujme. V tomto článku vám dáme inspiraci na šperky, které mají hlubší význam, vypadají vesmírně a mají údajně léčivé účinky. 

 

Na očekávanou společenskou akci je základem zvolit šperk, který je elegantní, moderní a současně vyjadřuje váš styl. Jedním z takových je šperk s vltavínem, o kterém vám prozradíme zajímavé informace, díky kterým si ho zamilujete stejně tak, jako mnoho slavných žen, kterými jsou například Katy Perry nebo Megan Fox. 

Okouzlete vltavínem na společenské akci

Přemýšlení o tom, jaký šperk si vzít na důležitou akci, může být pro některou ženu stresující. V případě, že se jedná o ples, divadelní představení nebo galavečer vybírejte šperky, které jsou trochu více sofistikované a elegantní. Pro shrnutí, šperky s výraznými vltavíny. 

Pokud jste sebevědomá a milujete pozornost ostatních, je pro vás skvělou volbou výraznější náhrdelník s vltavínem a českým granátem. Pokud jste milovnice decentního stylu, je vhodné zvolit náhrdelník s vltavínem zdobený zirkony. Vaši osobnost můžete vystihnout velikostí, tvarem a povrchem kamene. Na důležitou akci si nesmíte zapomenou vzít náušnice s vltavíny, náramek a případně prsten. Všechny šperky by měly být v jednom stylu.  

 

Na firemní akci nebo bál je vhodné zvolit nenucený styl, který bude opět vyjadřovat vaší osobnost. Stříbrný náhrdelník s menším vltavínem, jednoduchý náramek a jemné náušnice jsou decentní, ale zároveň okouzlující volbou, kterou vám budou všichni závidět. Nechte se inspirovat slavnými hvězdami.

 

Fascinující vznik vltavínu

Šperky s vltavíny jsou výjimečné především díky svému vzniku a neobvyklému vzhledu. Vltavín je kámen, který pravděpodobně vznikl při dopadu velikého meteoritu na území dnešního Německa. Při vysoké teplotě vytryskly miliony tun meteoritu s roztavenou horninou na území Jižních Čech a právě proto jsou vltavíny nacházeny ve tvaru kapek, oválů nebo disků. Když se na něj detailně podíváme proti slunci, vidíme malé vzduchové bubliny. Je tedy díky nim vnímán jako kámen s vesmírnou energií a léčivou schopností. 

 

Vltavíny lze zakoupit v kombinaci se zlatem, stříbrem nebo také samostatně jako sběratelský kousek do vaší vitríny. Mystickou sílu v nádherném šperku si jistě zamiluje nejedna žena.